Astelpaju on juba ammu olnud üks meie lemmikkomponente. Terav, poolmagus ja troopiliste puuviljade hõnguga on ainulaadse ja mitmekülgse maitsega, mis sobib hästi nii magusate kui ka soolaste roogade juurde. Siin on meie lemmikute astelpaju retseptide kogumik.
Astelpaju kasvamine
Kui oled uus türnpuu nautleja, siis on sul ees ootamas maiuspala! See väike apelsinimari on üha populaarsemaks muutunud ja on suurepärane täiendus sinu toidutuppa.
Nagu nii sageli, kasutati astelpaju traditsioonilises meditsiinis juba ammu enne, kui enamik meist sellest teadlikuks sai. Selle arvukate tervislike eeliste hulka kuuluvad särava naha tagamine, muljetavaldav kogus immuunsust tõstvat C-vitamiini ning silmade ja limaskestade hooldamine.
Veebilehel Erboloogia toimetus on meil palju teavet selle kohta, kuidas valida sobivat tüüpi astelpaju toodet. Kui teil on veel küsimusi, siis külastage meie praktilisi KKK-sid!
Nüüd, kui me oleme teile tutvustanud astelpaju, asume vaatama, kuidas selle suurepärase loodusliku koostisosaga maitsvaid retsepte valmistada.