Kollektsioon: Tšilli ja paprika

Meie esmaklassiline tšilli- ja paprikakollektsioon pakub valikut julgeid ja maitsvaid vürtse, mis tõstavad teie roogade kvaliteeti. Alates suitsutatud paprikapulbri suitsususest kuni kuuma paprikapulbri tulise löögini ja tšilligraanulite jõulise kuumusega, lisab iga esmaklassiline maitseaine teie toiduvalmistamisele sügavust ja intensiivsust. See kollektsioon sobib ideaalselt hautiste, karri ja marinaadide maitsestamiseks ning on ideaalne neile, kes hindavad kvaliteetseid ja elavaid maitseid, mis toovad teie toitudele elu sisse.

Default collection image
  • Chili_pepper_Bird_eye_SH6

    Tšillipipar Linnusilm

    Vürtsikad ja teravad piprad tugeva maitse saavutamiseks roogades.

    Tavaline hind Alates €9,80
    Tavaline hind Müügihind Alates €9,80
  • Hot_paprika_powder_SH71

    Kuum paprikapulber

    Tulev ja suitsune paprika tugevate vürtsikate roogade jaoks.

    Tavaline hind Alates €6,08
    Tavaline hind Müügihind Alates €6,08
  • Smoked_paprika_powder_SH88

    Suitsutatud paprikapulber

    Rikkalik, suitsune paprika sügava maitse saamiseks.

    Tavaline hind Alates €6,70
    Tavaline hind Müügihind Alates €6,70
  • Spice_mix_cayenne_pepper_SH101

    Vürtsisegu cayenne'i pipar

    Tuline, vürtsikas segu julge tulisuse saavutamiseks.

    Tavaline hind Alates €7,32
    Tavaline hind €0,00 Müügihind Alates €7,32
  • Chili_granules_SH105

    Tšilli graanulid

    Vürtsikas, kuivatatud tšilli lisasoojustamiseks.

    Tavaline hind Alates €6,08
    Tavaline hind Müügihind Alates €6,08
  • Chili_pepper_ground_Sh124

    Tšillipipar jahvatatud

    Vürtsikas, intensiivne pulber kuumadele roogadele.

    Tavaline hind Alates €9,18
    Tavaline hind €0,00 Müügihind Alates €9,18
FAQ Image

Korduma kippuvad küsimused

Vürtse tuleb hoida õhukindlates mahutites, eemal kuumusest, valgusest ja niiskusest. Terved vürtsid säilivad kauem kui jahvatatud vürtsid, kuid mõlemaid tuleks hoida jahedas ja kuivas kohas, et säilitada nende lõhn ja tugevus.

Terved vürtsid võivad säilida 2-4 aastat, samas kui jahvatatud vürtsid püsivad tavaliselt 1-3 aastat värskena. Siiski ei „aegu“ vürtsid traditsioonilises mõttes - nad lihtsalt kaotavad aja jooksul oma maitse ja tugevuse.

Maitsesegud, nagu Garam Masala, Taco Mix ja Itaalia maitseained, annavad roogadele sügavust, ilma et oleks vaja mitmeid maitseaineid. Neid saab kasutada lihahõõrumisena, köögiviljade maitsestamiseks või lisamaitse saamiseks suppidele ja hautistele.

Maitseained ei kasva tavaliselt hallitust, kui nad ei puutu kokku niiskusega. Kui maitseaine lõhnab nõrgalt või on klompides, võib see olla niiskust imendunud ja tuleks välja vahetada.

Maitseained nagu kaneel, cayenne'i pipar, kurkum ja must pipar võivad aidata kiirendada ainevahetust, soodustada seedimist ja edendada rasvapõletust.

Kuivatatud maitsetaimed, nagu pune, tüümian ja rosmariin, tuleks lisada küpsetamise alguses, et neil oleks aega oma maitseid vabastada. Seevastu värskeid ürte tuleks parima maitse saavutamiseks lisada alles lõpus.

Lisage piimatooteid (jogurt, koor, piim), et tasakaalustada kuumust. Sega sisse veidi suhkrut või mett, et tasakaalustada vürtsikust. Lisage rohkem peamisi koostisosi (nt puljong, tomatid või kartulid), et lahjendada vürtsi.

Põhilised vürtsid on järgmised: Igapäevaseks toiduvalmistamiseks: Must pipar, sool, köömen, koriander, paprika, küüslaugupulber. Küpsetamiseks: Kaneel, muskaatpähkel, vürts. Vürtsikad toidud: Tšillipulber, cayenne'i pipar, sinepiseemned. Vahemeremaiste ja itaalia roogade jaoks: Oregano, basiilik, rosmariin, tüümian.

Kuigi me rakendame ettevaatusabinõusid, töödeldakse meie vürtse rajatistes, kus võidakse töödelda pähkleid, seemneid ja gluteeni sisaldavaid koostisosi. Palun vaadake üksikasju üksikute toodete etikettidel.