Kollektsioon: Grill & BBQ

Tõsta oma grillimine järgmisele tasemele meie BBQ & Grill Spice Blendiga, mis on loodud rikkaliku, suitsuse ja suussulava maitse saavutamiseks. See suurepäraselt tasakaalustatud segu sobib suurepäraselt veise-, lamba-, kana- ja muudele roogadele ning täiustab iga suutäit soolase, kergelt vürtsika ja suitsuse maitsega.

Default collection image
  • Spice_mix_for_Grill_SH76

    Maitsesegu grilli jaoks

    Suitsune ja tugev segu BBQ jaoks.

    Tavaline hind Alates €7,20
    Tavaline hind Müügihind Alates €7,20
  • Spice_mix_for_Shashlik_Aroma_Mix_SH98

    Maitsesegu šašlõkki aroomisegu jaoks

    Suitsune ja hapukas BBQ maitseaine.

    Tavaline hind Alates €7,93
    Tavaline hind Müügihind Alates €7,93
  • Spice_mix_for_Chicken_Aroma_Mix_SH70

    Vürtsisegu kana Aroma Mix jaoks

    Soolane ja ürdine kanamaitseaine.

    Tavaline hind Alates €7,81
    Tavaline hind Müügihind Alates €7,81
  • Svaneti_salt_SH65

    Svaneti sool

    Traditsiooniline aromaatne sool maitsestamiseks.

    Tavaline hind Alates €6,59
    Tavaline hind Müügihind Alates €6,59
  • Svaneti_salt_green_SH63

    Svaneti sool (roheline)

    Ürdi- ja soolasegu unikaalse maitse jaoks.

    Tavaline hind Alates €7,93
    Tavaline hind Müügihind Alates €7,93
  • Svaneti_salt_red_SH64

    Svaneti sool (punane)

    Vürtsikas ja tugev soolasegu lihale.

    Tavaline hind Alates €7,93
    Tavaline hind Müügihind Alates €7,93
FAQ Image

Korduma kippuvad küsimused

Vürtse tuleb hoida õhukindlates mahutites, eemal kuumusest, valgusest ja niiskusest. Terved vürtsid säilivad kauem kui jahvatatud vürtsid, kuid mõlemaid tuleks hoida jahedas ja kuivas kohas, et säilitada nende lõhn ja tugevus.

Terved vürtsid võivad säilida 2-4 aastat, samas kui jahvatatud vürtsid püsivad tavaliselt 1-3 aastat värskena. Siiski ei „aegu“ vürtsid traditsioonilises mõttes - nad lihtsalt kaotavad aja jooksul oma maitse ja tugevuse.

Maitsesegud, nagu Garam Masala, Taco Mix ja Itaalia maitseained, annavad roogadele sügavust, ilma et oleks vaja mitmeid maitseaineid. Neid saab kasutada lihahõõrumisena, köögiviljade maitsestamiseks või lisamaitse saamiseks suppidele ja hautistele.

Maitseained ei kasva tavaliselt hallitust, kui nad ei puutu kokku niiskusega. Kui maitseaine lõhnab nõrgalt või on klompides, võib see olla niiskust imendunud ja tuleks välja vahetada.

Maitseained nagu kaneel, cayenne'i pipar, kurkum ja must pipar võivad aidata kiirendada ainevahetust, soodustada seedimist ja edendada rasvapõletust.

Kuivatatud maitsetaimed, nagu pune, tüümian ja rosmariin, tuleks lisada küpsetamise alguses, et neil oleks aega oma maitseid vabastada. Seevastu värskeid ürte tuleks parima maitse saavutamiseks lisada alles lõpus.

Lisage piimatooteid (jogurt, koor, piim), et tasakaalustada kuumust. Sega sisse veidi suhkrut või mett, et tasakaalustada vürtsikust. Lisage rohkem peamisi koostisosi (nt puljong, tomatid või kartulid), et lahjendada vürtsi.

Põhilised vürtsid on järgmised: Igapäevaseks toiduvalmistamiseks: Must pipar, sool, köömen, koriander, paprika, küüslaugupulber. Küpsetamiseks: Kaneel, muskaatpähkel, vürts. Vürtsikad toidud: Tšillipulber, cayenne'i pipar, sinepiseemned. Vahemeremaiste ja itaalia roogade jaoks: Oregano, basiilik, rosmariin, tüümian.

Kuigi me rakendame ettevaatusabinõusid, töödeldakse meie vürtse rajatistes, kus võidakse töödelda pähkleid, seemneid ja gluteeni sisaldavaid koostisosi. Palun vaadake üksikasju üksikute toodete etikettidel.