Kollektsioon: Kala maitseained

Parandage oma lemmikmeretoidu loomulikku maitset meie asjatundlikult valmistatud kalamaitseseguga. See segu on mõeldud grillimiseks, küpsetamiseks, pannil küpsetamiseks või suitsutamiseks ning lisab igale kalaroogale vürtsikat, aromaatset ja kergelt suitsusust.

Default collection image
  • Spice_mix_for_Fish_Aroma_Mix_sh43

    Maitsesegu kalade aroomisegule

    Tasakaalustatud maitsestus täiuslike mereandide jaoks.

    Tavaline hind Alates €6,70
    Tavaline hind Müügihind Alates €6,70
  • Spice_mix_for_Sprat_SH51

    Sprotti vürtsisegu

    Täiuslikult tasakaalustatud segu kala maitsestamiseks.

    Tavaline hind Alates €5,46
    Tavaline hind Müügihind Alates €5,46
  • Spice_mix_for_Mackerel_SH60

    Maitsesegu makrellile

    Hapukas ja tasakaalustatud segu kalaroogade jaoks.

    Tavaline hind Alates €7,94
    Tavaline hind Müügihind Alates €7,94
  • Universal_spice_Aroma_Mix_with_salt_sh44

    Universaalne maitseainesegu Aroma Mix soolaga

    A versatile all-purpose seasoning, from meat to fish to salads.

    Tavaline hind Alates €4,84
    Tavaline hind €0,00 Müügihind Alates €4,84
  • Spice_mix_Curry_SH81

    Vürtsisegu Curry

    Klassikaline lõhnav karrisegu.

    Tavaline hind Alates €6,70
    Tavaline hind Müügihind Alates €6,70
FAQ Image

Korduma kippuvad küsimused

Vürtse tuleb hoida õhukindlates mahutites, eemal kuumusest, valgusest ja niiskusest. Terved vürtsid säilivad kauem kui jahvatatud vürtsid, kuid mõlemaid tuleks hoida jahedas ja kuivas kohas, et säilitada nende lõhn ja tugevus.

Terved vürtsid võivad säilida 2-4 aastat, samas kui jahvatatud vürtsid püsivad tavaliselt 1-3 aastat värskena. Siiski ei „aegu“ vürtsid traditsioonilises mõttes - nad lihtsalt kaotavad aja jooksul oma maitse ja tugevuse.

Maitsesegud, nagu Garam Masala, Taco Mix ja Itaalia maitseained, annavad roogadele sügavust, ilma et oleks vaja mitmeid maitseaineid. Neid saab kasutada lihahõõrumisena, köögiviljade maitsestamiseks või lisamaitse saamiseks suppidele ja hautistele.

Maitseained ei kasva tavaliselt hallitust, kui nad ei puutu kokku niiskusega. Kui maitseaine lõhnab nõrgalt või on klompides, võib see olla niiskust imendunud ja tuleks välja vahetada.

Maitseained nagu kaneel, cayenne'i pipar, kurkum ja must pipar võivad aidata kiirendada ainevahetust, soodustada seedimist ja edendada rasvapõletust.

Kuivatatud maitsetaimed, nagu pune, tüümian ja rosmariin, tuleks lisada küpsetamise alguses, et neil oleks aega oma maitseid vabastada. Seevastu värskeid ürte tuleks parima maitse saavutamiseks lisada alles lõpus.

Lisage piimatooteid (jogurt, koor, piim), et tasakaalustada kuumust. Sega sisse veidi suhkrut või mett, et tasakaalustada vürtsikust. Lisage rohkem peamisi koostisosi (nt puljong, tomatid või kartulid), et lahjendada vürtsi.

Põhilised vürtsid on järgmised: Igapäevaseks toiduvalmistamiseks: Must pipar, sool, köömen, koriander, paprika, küüslaugupulber. Küpsetamiseks: Kaneel, muskaatpähkel, vürts. Vürtsikad toidud: Tšillipulber, cayenne'i pipar, sinepiseemned. Vahemeremaiste ja itaalia roogade jaoks: Oregano, basiilik, rosmariin, tüümian.

Kuigi me rakendame ettevaatusabinõusid, töödeldakse meie vürtse rajatistes, kus võidakse töödelda pähkleid, seemneid ja gluteeni sisaldavaid koostisosi. Palun vaadake üksikasju üksikute toodete etikettidel.