Kollektsioon: Universaalne segu

Meie universaalse kasutusega kollektsioon pakub mitmekülgseid maitseaineid ja segusid, mis täiustavad iga roogi. Alates tšillipipra Bird Eye kuumusest kuni suitsupaprika rikkalikkuseni - iga koostisosa lisab sügavust ja maitset. Need hädavajalikud maitseained sobivad suurepäraselt nii kodukokkadele kui ka kokkadele ning muudavad maitsestamise lihtsaks ja maitsvaks.

Default collection image
  • Universal_spice_Aroma_Mix_with_salt_sh44

    Universaalne maitseainesegu Aroma Mix soolaga

    A versatile all-purpose seasoning, from meat to fish to salads.

    Tavaline hind Alates €4,76
    Tavaline hind €0,00 Müügihind Alates €4,76
  • Spice_mix_for_Fish_Aroma_Mix_sh43

    Maitsesegu kalade aroomisegule

    Tasakaalustatud maitsestus täiuslike mereandide jaoks.

    Tavaline hind Alates €6,59
    Tavaline hind Müügihind Alates €6,59
  • Chili_pepper_Bird_eye_SH6

    Tšillipipar Linnusilm

    Vürtsikad ja teravad piprad tugeva maitse saavutamiseks roogades.

    Tavaline hind Alates €9,64
    Tavaline hind Müügihind Alates €9,64
  • Hot_paprika_powder_SH71

    Kuum paprikapulber

    Tulev ja suitsune paprika tugevate vürtsikate roogade jaoks.

    Tavaline hind Alates €5,98
    Tavaline hind Müügihind Alates €5,98
  • black_pepper_Ground_Sh119

    Must pipar Jahvatatud

    Klassikaline tugev pipar igasuguse roa maitsestamiseks.

    Tavaline hind Alates €7,20
    Tavaline hind €0,00 Müügihind Alates €7,20
  • Sumac_SH109

    Sumac

    Hapukas, sidrunine vürts Lähis-Ida roogadele.

    Tavaline hind Alates €12,08
    Tavaline hind €0,00 Müügihind Alates €12,08
  • Smoked_paprika_powder_SH88

    Suitsutatud paprikapulber

    Rikkalik, suitsune paprika sügava maitse saamiseks.

    Tavaline hind Alates €6,59
    Tavaline hind Müügihind Alates €6,59
  • Chili_granules_SH105

    Tšilli graanulid

    Vürtsikas, kuivatatud tšilli lisasoojustamiseks.

    Tavaline hind Alates €5,98
    Tavaline hind Müügihind Alates €5,98
  • Spice_mix_cayenne_pepper_SH101

    Vürtsisegu cayenne'i pipar

    Tuline, vürtsikas segu julge tulisuse saavutamiseks.

    Tavaline hind Alates €7,20
    Tavaline hind €0,00 Müügihind Alates €7,20
  • Chili_pepper_ground_Sh124

    Tšillipipar jahvatatud

    Vürtsikas, intensiivne pulber kuumadele roogadele.

    Tavaline hind Alates €9,03
    Tavaline hind €0,00 Müügihind Alates €9,03
  • Black_pepper_whole_peppercorn_SH22

    Must pipar terve pipar

    Klassikaline tugev maitse mis tahes roale.

    Tavaline hind Alates €5,37
    Tavaline hind Müügihind Alates €5,37
  • Black_pepper_coarse_ground_SH57_P

    Must pipar jämedalt jahvatatud

    Kare ja tugev pipar grillimiseks ja maitsestamiseks.

    Tavaline hind Alates €5,98
    Tavaline hind Müügihind Alates €5,98
FAQ Image

Korduma kippuvad küsimused

Vürtse tuleb hoida õhukindlates mahutites, eemal kuumusest, valgusest ja niiskusest. Terved vürtsid säilivad kauem kui jahvatatud vürtsid, kuid mõlemaid tuleks hoida jahedas ja kuivas kohas, et säilitada nende lõhn ja tugevus.

Terved vürtsid võivad säilida 2-4 aastat, samas kui jahvatatud vürtsid püsivad tavaliselt 1-3 aastat värskena. Siiski ei „aegu“ vürtsid traditsioonilises mõttes - nad lihtsalt kaotavad aja jooksul oma maitse ja tugevuse.

Maitsesegud, nagu Garam Masala, Taco Mix ja Itaalia maitseained, annavad roogadele sügavust, ilma et oleks vaja mitmeid maitseaineid. Neid saab kasutada lihahõõrumisena, köögiviljade maitsestamiseks või lisamaitse saamiseks suppidele ja hautistele.

Maitseained ei kasva tavaliselt hallitust, kui nad ei puutu kokku niiskusega. Kui maitseaine lõhnab nõrgalt või on klompides, võib see olla niiskust imendunud ja tuleks välja vahetada.

Maitseained nagu kaneel, cayenne'i pipar, kurkum ja must pipar võivad aidata kiirendada ainevahetust, soodustada seedimist ja edendada rasvapõletust.

Kuivatatud maitsetaimed, nagu pune, tüümian ja rosmariin, tuleks lisada küpsetamise alguses, et neil oleks aega oma maitseid vabastada. Seevastu värskeid ürte tuleks parima maitse saavutamiseks lisada alles lõpus.

Lisage piimatooteid (jogurt, koor, piim), et tasakaalustada kuumust. Sega sisse veidi suhkrut või mett, et tasakaalustada vürtsikust. Lisage rohkem peamisi koostisosi (nt puljong, tomatid või kartulid), et lahjendada vürtsi.

Põhilised vürtsid on järgmised: Igapäevaseks toiduvalmistamiseks: Must pipar, sool, köömen, koriander, paprika, küüslaugupulber. Küpsetamiseks: Kaneel, muskaatpähkel, vürts. Vürtsikad toidud: Tšillipulber, cayenne'i pipar, sinepiseemned. Vahemeremaiste ja itaalia roogade jaoks: Oregano, basiilik, rosmariin, tüümian.

Kuigi me rakendame ettevaatusabinõusid, töödeldakse meie vürtse rajatistes, kus võidakse töödelda pähkleid, seemneid ja gluteeni sisaldavaid koostisosi. Palun vaadake üksikasju üksikute toodete etikettidel.